Huolto

Vuotaako hana? Ääntääkö ilmastointi? Reistaileeko öljypoltin tai maalämpöpumppu?

Apu löytyy hädän tullen nopeasti. Korjaamme, huollamme, uusimme ja saneeraamme ammattitaidolla. Olemme suomalaisten talojen rakentamisen ja huollon asiantuntija. Ammattitaitoinen henkilökuntamme paikallistaa ongelmat ja ehdottaa asiakkaallemme kokonaisedullisinta ratkaisua ongelman poistamiseksi.

Toimimme luottamuksellisesti ja pystymme palvelemaan sinua kokonaisvaltaisesti. Meillä on laaja verkosto yhteistyökumppaneita eri toimialoilta, joiden avulla hommat hoituu vaikka avaimet käteen periaatteella.

Huoltoautomme liikkuvat ympäri Ylä-Savoa ja ovat valmiita palvelemaan Sinua tarvittaessa.

Öljylämmitys

Öljylämmityslaitteistoista annetun asetuksen no 1211/1995 mukaan öljylämmitysalan toiminnanharjoittajan palveluksessa on oltava öljylämmitysalan pätevyystodistuksen omaava vastuuhenkilö.

Maalämpö ja poistoilmalämpö

Lämpöpumpun oikea mitoitus on erittäin tärkeä sekä lämpöpumpun kestoiän, käytön että investoinnin kannalta. Haluat varmasti tietää, mikä on talosi optimaalinen lämpöpumpun koko, lämmönkeruuputkiston pituus, käyttökustannukset ja investointi. Lämpöpumpun asennus ja säätö ovat myös hyvin tärkeät oikean toiminnan kannalta. Me ja maahantuojamme takaamme luotettavaa lämpöpumppupalvelua nyt ja tulevaisuudessa.

Pellitysratkaisut eri korjaus- ja huoltotarpeisiin

Teemme rakennuspeltejä mittatilaustyönä. Tilauksen voit tehdä kätevästi peltilaskurimme kautta. Varastoimme yleisimmät Pural RR -sävyiset pellit. Levyvalikoimastamme löytyvät sinkki-, RST-, HST-, mustarauta- ja kuparilevyt erivahvuuksilla.

Huoltopalvelumme

Pielavesi

Huoltotöiden vastaanotto Matti Husso,
puh. 044 785 9915

IISALMI / Kuopio

Huoltotöiden vastaanotto Henri Kiimalainen,
puh. 044 785 9904