Urakointi

LVI-urakoinnissa ammattitaitoinen asennushenkilökuntamme yhdessä projektinjohtajien kanssa huolehtivat luotettavasta LVI-urakoinnista vaativimmissakin kohteissa.

Yrityksessämme on kaksi KVV/IV-vastuullista työnjohtajaa ja 12 LVI-asentajaa. Meidän etumme on joustava ja sopeutuva henkilöstö, joka tekee sen minkä lupaa, ammattitaidolla ja ajallaan.

Luotettavuuden urakoitsijana ovat huomanneet sekä pienet että suuret asiakkaamme. Asiakaskuntamme koostuu asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöistä, yksityisistä- ja julkisista rakennuttajista, yhteisöistä, yrityksistä ja yksityishenkilöistä. Kaikenlaiset urakkamuodot ovat meille tuttuja; pystymme toimimaan pääurakoitsijana, sivu- ja alaurakoitsijana ja KVR-urakoitsijana. Toimialueemme on pääsääntöisesti Pohjois-Savon ja Keski-Suomen maakunnissa, mutta toimimme tarvittaessa myös muualla Suomessa.

Erityisosaaminen

Laajaan talotekniseen tuotepalveluumme kuuluu suuri joukko erikoisosaamista, kuten IV-kanavien nuohousta, öljypoltin huoltoja, erilaisia peltipajan tuotteita.

Käytössämme on tarvittavat työkalut ja laitteet, joiden avulla voimme palvella asiakkaitamme ammattitaitoisesti erityisaloillamme. Joskus huolto- ja asennustoimintaan tarvitaan Suomen lain vaatimat auktorisoinnit ja luvat. Neuvomme ja autamme Teitä tekemään oikeat ratkaisut ja valinnat luvallisesti ja turvallisesti.

Maankäyttö- ja rakennuslain 122 ja 123 §:n sekä -asetuksen 71 §:n mukaisesti rakennustyössä tulee olla kiinteistöjen vesi- ja viemärilaitteistojen rakentamisesta vastaava työnjohtaja. Työnjohtajaa koskevat pätevyysvaatimukset sekä tehtävät on määritelty Suomen rakentamismääräyskokoelman osassa D6. Työtä ei saa aloittaa, ennen kuin IV ja kvv-työnjohtaja on hyväksytty.

Kysy lisää LVI-urakoinneista suoraan yrittäjä Jukka Mikkoselta, puh. 040 775 8833.